APOVIT®

APOVIT®

Raikkaat C- ja D-vitaminiiporeet apteekista

Apovit® C- ja D-vitamiiniporeet tukevat vastustuskykyä

D-vitamiini on keskeinen vitamiini elimistön immuunijärjestelmässä, ja D-vitamiinilisän ottamista suositellaan kaikille suomalaisille talvikuukausina.

Apovit® Immune Boost D-vitamiiniporetabletti lime-sitruuna on ensimmäinen D-vitamiinia sisältävä poretabletti suomalaisissa apteekeissa. Nieltävien ja pureskeltavien D-vitamiinien vaihtoehtona D-vitamiinilisä on nyt mahdollista juoda poreilevana juomana. Tuote sisältää D-vitamiinia 25 µg.

Apovit® Immune Boost C- ja D-vitamiini- ja inkivääriuuteporetabletit sisältävät optimaalisen yhdistelmän aitoa inkivääriä sekä C- ja D-vitamiinia edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 1 poretabletti sisältää C-vitamiinia 1000 mg, D-vitamiinia 10 µg sekä aitoa inkivääriuutetta 180 mg. Kun poretabletti on liuennut lasilliseen vettä, maistuu juoma virkistävältä inkivääriltä.

C-vitamiiniporeet

Apovit® tuoteperheeseen kuuluu lisäksi kaksi vastustuskykyä tukevaa, C-vitamiinia sisältävää poretablettia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Apovit C-vitamiiniporetabletit sopivat aikuisten lisäksi myös yli 8-vuotiaille lapsille.

Apovit® Immune Boost C-vitamiiniporetabletti mustaherukka maistuu tutulta mustaherukalta. 1 poretabletti sisältää C-vitamiinia 1000 mg. 

Apovit® Immune Boost C-vitamiini ja karpalouuteporetabletit maistuvat karpalolle. Ne sisältävät 1000 mg C-vitamiinin lisäksi paljon aitoa karpalouutetta. 1 poretabletin sisältämä 500 mg karpalouutetta vastaa noin 10 karpaloa.

Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

APOVIT® - poreileva lisä päivään

 D-vitamiinipore sitruuna-lime

D-vitamiinipore sitruuna-lime

Raikas sitruunan- ja limenmakuinen D-vitamiiniporetabletti, joka sisältää 25 µg D-vitamiinia.
C- ja D-vitamiini- ja inkivääriuutepore

C- ja D-vitamiini- ja inkivääriuutepore

Virkistävä inkiväärin makuinen poretabletti, joka sisältää aitoa inkivääriä, 1000 mg C- ja 10 µg D-vitamiinia.
C-vitamiini ja karpalouutepore

C-vitamiini ja karpalouutepore

Karpalonmakuinen C-vitamiiniporetabletti, joka sisältää 1000 mg C-vitamiinia sekä runsaasti aitoa karpalouutetta.
C-vitamiinipore mustaherukka

C-vitamiinipore mustaherukka

Mustaherukan makuinen C-vitamiiniporetabletti tukee vastustuskykyä.

Uusi ravintolisäsarja Suomessa

Apovit® on suuri tanskalainen ravintolisäsarja, jonka pitkät perinteet ulottuvat aina 1980-luvulle. Suomeen Apovit® saapui vuoden 2023 lopussa.

Suomessa myytävien Apovit®-poretablettien koostumus on suunniteltu Suomessa, jotta ne vastaavat suomalaisten tarpeita. Apovit®-ravintolisät ovat korkealaatuisia sekä hyvänmakuisia, ja ne on suunniteltu tukemaan vastustuskykyä yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa. Apovit®-ravintolisät ovat saatavilla vain apteekeista.

Vitamiinit
Vitamiinit
Vitamiinit

Tutustu artikkeleihimme saadaksesi tietoa kuinka voit ylläpitää terveellistä ja tasapainoista elämää sekä huolehtia vitamiinien riittävästä saannista.

Lue lisää vitamiineista